Mcreative24
Menu
Country:
Srbija
City:
Novi Sad
Adress:
Djordja Mikeša
Email:
milinskija@gmail.com
Phone:
+381638873026

Izrada web
shop-a

Scroll Down

WooCommerce je najpopularniji, open source dodatak WordPress-u.

Woocommerce je najpopularniji, open source dodatak WordPress-u. Ovaj softver je namenjen sajtovima koji se bave internet trgovinom. Nastao je 2011. godine od strane WooThemes, a 2014. godine u avgustu mesecu premašio je broj od 380.000 sajtova koji koriste WooCommerce. Prvobitno, WooCommerce podržava placanje kreditnom karticom, PayPal, BACS i placanje pouzećem, ali ostavlja mogućnost za „pluginove“, odnosno dodatke za druge načine plaćanja. Moguće je podešavanje besplatne dostave, kupona, popusta, pregled dolazećih porudžbina, preostale količine proizvoda, pregled dnevne, nedeljne i mesecne prodaje. WooCommerce daje prostora velikom broju priključaka i ekstenzija i prosto je nemoguće sve ih nabrojati. Pogodan je za SEO optimizaciju.

Izrada web shop-a

Svima je poznato da se upravo „online“ svakodnevno vrše ogromne robne i novčane transakcije. Izrada Internet Prodavnice i e-commerce kompanije imaju najveći udeo u tome. Online prodavnica ima mnogo prednosti, počev od toga da je dostupna 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, pa preko izbora različitih proizvoda na jednom mestu, „plaćanje iz fotelje“, odnosno uz pomoc kreditne kartice ili pouzećem, kućna dostava i još mnogo toga. Isto tako možete u okviru artikla za koji ste zainteresovani da pogledate ocene, pohvale ili kritike na račun istog na osnovu čega se možete odlučiti o kupovini.

WOOCOMMERCE PRODAVNICA

Izbor pravog softvera za online prodavnicu može biti poput šetnje kroz minsko polje.Srećom po Vas, naporan rad već je urađen, rešenje je vrlo jednostavno i zove se – WooCommerce.Prodaja na internetu je drastično pojednostavljena od strane WooCommerce-a, i održavanje je veoma jednostavno i zahteva minimalne troškove.WooCommerce je veoma popularna Open Source e-commerce platforma koja se integriše sa WordPress-om. Sjajno podržana raznim dodacima, izuzetno je prilagodljiva i lako se proširuje. Od kataloga do prodavnice, Vaše najjednostavnije rešenje može biti upravo ova platforma. WooCommerce ima jedinstven i moderan dizajn sa puno mogućnosti, a samo vreme izrade je veoma brzo. Izrada Woocommerce prodavnice predstavlja odskočnu dasku kako za početnike, tako i za iskusne prodavce koji u svom asortimanu raspolažu sa manje od 200 artikala.U današnjem konkurentnom okruženju, odgovarajući dizajn je neophodan. On mora biti funkcionalan i jednostavan kako bi korisničko iskustvo bilo bolje. WooCommerce Vašim kupcima olakšava kupovinu sa bilo kog uređaja.Ako tražite web prodavnicu koja je jednostavna za upravljanje, učvršćuje Vašu robnu marku i zadržava kupce koji se vraćaju, imamo rešenje za Vas.

mcreative24

Imate Projekat?

Slobodno nas kontaktirajte mi smo tu da vas posao podignemo na viši nivo