Mcreative24
Menu
Zemnja:
Srbija
Grad:
Novi Sad
Adresa:
Djordja Mikeša
Email:
milinskija@gmail.com
Telefon:
+381638873026
mcreative24

Redizajn
web sajta

Scroll Down

Vaš web sajt bi trebalo da predstavi sliku Vaše kompanije

Vaš web sajt bi trebalo da jasno predstavi sliku Vaše kompanije, prenese poruku i na najbolji način predstavi proizvode i usluge Vašeg brenda, odnoso da bude tačan odraz svega što Vaša kompanija predstavlja. Osim toga, treba da bude prilagođen i mobilnim uređajima, SEO optimizovan i jednostavan za navigaciju. Ukoliko to nije, definitivno je vreme za redizajn sajta. Posmatrajte Vaš sajt kao marketinškog asistenta koji je aktivan 24/7, uvek je u pokretu, spreman da podeli Vaše vrednosti i pomogne u generisanju potencijalnih klijenata. Ako on ne radi sve ove stvari, redizajniranje sajta je jedno od boljih rešenja.

Postoje više razloga za redizajn

Postoje stotine razloga za redizajniranje Vašeg web sajta, i svi oni su dobri. Kada razmišljate da radite sa kompanijom za redizajn sajta, zapitajte se: Šta to Vaš web sajta ne radi dobro kada Vam je potreban redizajn? Da li je Vaš sajt komplikovan ili težak za snalaženje? Da li izgleda staromodno? Želite li da izgradite svest o Vašim novim uslugama ili proizvodima? Da li očekujete da Vaš sajt privuče više posetilaca online ili u Vašu prodavnicu?

Kada je vreme za redizajn sajta?

Bilo da je to zbog novih SEO potreba ili novih standarda brenda,redizajniranje Vašeg web sajta može izgledati kao da je potrebno da se desi što pre, ali kako znate kada je vreme za redizajn?

Odgovor je sada, ako:

  • Vaš sajt izgleda zastarelo ili nije prilagođen mobilnim uređajima
  • Vaša stopa odlaznosti je visoka, ili uopšte nemate posetilaca
  • Vaš sajt se sporo učitava, potrebno mu je više od tri sekunde da se učita
  • Nezadovoljni ste svojim sajtom u poređenju sa sajtom Vaše konkurencije
  • Prepravili ste identitet svog brenda, ali stari sajt zadržava stari identitet
  • Nije jednostavno ažurirati sadržaj kako bi bio u skladu sa Vašim poslovnim potrebama
Izrada sajtova

Redizajn web sajta pruža novi izgled

Redizajniran sajt pruža novi izgled Vašem poslovanju, a zastareli može u trenutku odbiti potencijalne klijente. Ažurirajući Vaš sajt, ne samo da ćete dobiti revitalizovano prisustvo na internetu, već ćete i izgraditi poverenje kod potencijalnih klijenata. Naš proces redizajna web sajta će ubrzati Vaš sajt i prelazak sa starog na novi učiniti što lakšim i uspešnijim.

mcreative24

Imate Projekat?

Slobodno nas kontaktirajte mi smo tu da Vaš posao podignemo na viši nivo